Family Run 1.5 & 3 km

De parcourskaart houden we nog even geheim!

Avonturenland

Voor de kleine telgen van de familie is er op het evenemententerrein genoeg te doen! Voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar kunnen ze hier hun ei kwijt. De Kidsclub Kijkduin en Bootcamp4Kids staan hier met allerlei leuke kinderactiviteiten en zelfs een ministormbaan!
Nieuw dit jaar! Bubble voetbal van Bumperexperience.nl en…. Gratis uit te proberen!

Kidsclub Kijkduin

Kids Club Kijkduin

Van klauteren en rollen in de duinen tot spetteren in de zee en graven of sporten op het strand. Een rit in de draaimolen, strandjutten met ome Jan, zandkastelen bouwen aan de vloedlijn, surfen en zeilen in de golven, de boot van Kapitein KIJK besturen… Kijkduin vormt een unieke buitenspeelplaats en jij bent van harte welkom.

Kids Club Kijkduin biedt jeugd een afwisselend, uitdagend en leerzaam programma. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen vanaf het voorjaar tot aan de zomervakantie en daarna tot aan de herfstvakantie bij ons terecht. Zowel door de weeks als in het weekend. Voor het volledige programma, zie www.kidsclub-kijkduin.nl.

Tijdens de Kijkduin Obstacle Run kunt u uw kleuter (4-6 jaar) met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij zorgen ervoor dat uw kind net zo kan genieten van het buiten zijn als u. We bieden de kinderen veel spelplezier op een afgebakend stuk strand op het evenemententerrein. Voor de ouders die liever in de buurt blijven, creëren we langs de rand een zitgelegenheid. Peuters zijn uiteraard ook welkom, maar dan onder begeleiding van een ouder.

Bootcamp 4 Kids

Bootcamp4Kids

Bootcamp is niet alleen leuk en effectief voor volwassenen maar ook voor kinderen. Burpees, opdrukken, touwtrekken, sprinten met parachutes en krachtcircuits. Bij Bootcamp4kids doen we het allemaal. De kinderen kunnen trainen als ninja, geheim agent of supermodel en krijgen ook nog eens meer zelfvertrouwen en wordt het samenwerken gestimuleerd.
Bootcamp4kids geeft kinderfeestjes, workshops op sportclubs, bso en scholen en reguliere bootcamptrainingen voor kinderen vanaf 5 jaar.

Als voorbereiding op de Kijkduin Obstacle Run bieden wij een unieke 6 weekse bootcamptraining aan die de deelnemende kinderen speciaal zal voorbereiden op deze run. Tijdens de Kijkduin Obstacle Run zullen de trainers van Bootcamp4kids je kinderen begeleiden bij het kids obstakel parcours, die de oprichters van de Kijkduin obstacle run speciaal hebben gebouwd.

Met heel veel plezier zullen wij jullie kinderen helpen, aanmoedigen en enthousiasmeren bij het miniparcours wat naast de echte Obstacle Run wordt aangeboden voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bumper Experience

Bumper Experience

Bubble Voetbal is te doen voor bijna iedereen! Zolang je in de bubble past kan je hiermee aan de haal. Bubble voetbal is een leuke en sportieve activiteit om uit te proberen!

Voor bijna elke leeftijd is de bubble voetbal uit te proberen, check het filmpje om erachter te komen wat het precies inhoudt.

 

Voor meer informatie over Bubble voetbal bekijk dan de website www.bumperexperience.nl